Velkommen til Sylvtjønn Vel sin hjemmeside!

Sylvtjønn Hyttegrend ligger i Kyrkjebygdheia i Nissedal kommune i Telemark. Ca 8 km opp fra Nissedal sentrum ligger feltet ca 750 moh med en fantastisk utsikt over flere vann. Her har vi flott natur med suverene turmuligheter alle årstider.

Her er mange fiskevann, flotte turstier til bl.a. nærområdets høyeste topp, Skornetten, på 883 moh. Snørike vintere med ca 60 km maskinpreparerte skiløyper gir mange flotte muligheter i et variert løypenett som passer for alle aldre. Sommer– og høstferie, julefeiring, vinter– og påskeferie. Alt er passende for heia vår.

Feltet består av 94 tomter, og de fleste er nå ferdig utbygd. Alle hyttene har vei, strøm, vann og kloakk. Dette er rett og slett et fantastisk sted å slappe av etter en hard arbeidsuke eller i en hvilken som helst annen anledning.

Vil du vite mer, send gjerne en mail med dine spørsmål. Har du ris, ros eller forslag til sidenes innhold, eller til styrets oppgaver, send oss en e-post.

DiverseBrøyteavtale for 2022-2027

Brøyteavtale er fremforhandlet av KVS. Se KVS sine hjemmesider for mer informasjon.

Innbetalinger

Husk innbetaling i januar av Vel-avgiften på Kr 300,- til konto: 2801.13.00652.
For 2024 blir det tilbake til kr 200,-
Husk også betaling for brøytingen inn til hyttene.

Søppelboden

Søppelboden er bare ment for normalt husholdningsavfall. Følgende hører ikke med til husholdningsavfall: Trevirke, bygningsavfall, hageavfall og møbler (heller ikke plastmøbler). Bildekk og andre typer dekk. Jernskrap, elektriske og elektroniske produkter. Bilbatterier.

Løse hunder

Hunder blir omtalt som menneskets beste venn. Vi må allikevel ikke glemme å ta hensyn til andre mennesker og huske at kanskje ikke alle opplever den samme gleden som hundeeieren selv når en møter en hund eller hundelort langs veien. En del voksne og barn blir redde når de møter en hund med eller uten bånd. Noen er også alergiske for hunder.
Vi oppfordrer derfor alle til å følge regler om båndtvang, ta meg seg det hunden legger fra seg, og ellers ta generelle hensyn til andre.

Utebelysning

Bruk av utebelysning ser ut til å være en repeterende tema. Det er fra flere blitt ytret ønsker om at alle er varsomme med bruk av utebelysning på hyttene, bade når man er der eller ikke. Mange bruker kvelden til å nyte mørket og stjernehimmelen. Det kan da i mange tilfeller være sjenerende med mye blendende utelys (motlys). Vår oppfordring blir da at man forsøker å ta hensyn til dette. Bruk også gjerne svake lamper/pærer dersom utelyset må stå på.